دسته بندی
طرز تهیه کیک ملكه بادام


مواد لازم:
تخم مرغ= 4عدد
ماست=1 پيمانه
روغن= 1پيمانه
آرد =3پيمانه
شكر=1پيمانه
بیکینگ پودر= 2ق چ
موادرويه كيك:
كره=4ق سوپخوری
عسل= 2ق سوپخوری
شكر=4ق سوپخوری
خلال بادام= 1 پيمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ +ماست+شكر+روغن را مخلوط مي كنيم و آرد ب پ الك شده رو به مخلوط اضافه مي كنيم و در قالب مورد نظر مي ريزيم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت250بمدت نيم ساعت قرار مي دهيم.
و اما مواد رويه رو داخل ظرف مي ريزيم و روي حرارت كم قرار مي دهيم تا شكر كاملا ذوب شود بعد از نيم ساعت كيك رو با خلال دندان تست مي كنيم اگر پخته بود مواد رويه آماده شده رو روي كيك مي ريزيم و دوباره داخل فر قرار مي ديم تا رويه كيك طلائي بشه.
پيمانه من براي اين مواد ليوان دسته دار معمولي هست.

نوش جان

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

طرز تهیه کیک, آموزش پختن کیک, چگونه کیک بپزیم ؟, طرز پختن کیک, آموزش پختن کیک و شیرینی

Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید