دسته بندی
طرز تهیه نون برنجی قزوین

مواد لازم:
آرد برنج =نیم کیلو
روغن=250 گرم
پودر قند =125 گرم
تخم مرغ =2 عدد
گلاب =نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده =یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهيه:
روغن +پودر قند (مخلوط) + تخم مرغ +هل+آرد برنج + گلاب بعد از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر می دارم داخل سینی فر می گذاریم بعد با قالب نون برنجی که مثل مهر هستش روش می زنیم و میگذاریم تو فر با دمای 170 به مدت 15 دقیقه ، این شیرینی پف می کنه پس مواظب باشید گلوله ها بزرگ نشن. (بهتره خمیر 24 ساعت استراحت کنه )
یک توضیح کوچولو : من خودم نصف این مواد رو استفاده کردم ، چند جا رفتم آرد برنج پیدا نکردم برای همین خودم دست به کار شدم ، اول برنج رو خیس می کنید (من یک کاسه استفاده کردم) و بعد که داخل آبکش ریختید آب آن کشیده شد یک کمی که خشک شد آسیاب می کنید می گذارید چند روز بمونه ، فقط اینکه خیلی باید پودر بشه چون مشکل نون برنجی من این بود که یک کم آردش درشت بود و دونه های برنج زیر دندون میرفت و مشکل دیگه اینکه من قالب نون برنجی نداشتم ، روش قالب نخودی زدم و وسطش یک سوراخ با ته خودکار .

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید