دسته بندی
طرز تهیه کلمپه کرمان

مواد لازم:
روغن جامد=250 گرم (1 پيمانه)
آرد=500 گرم (سه و يک چهارم پيمانه)
بيکينگ پودر=1 قاشق چايخوري
ماست= 180 گرم (1 پيمانه)
زرده تخم مرغ=2 عدد
زعفران دم کرده= يک سوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي ميان کلمپه:
خرما=150 گرم
گردوي خرد شده=50 گرم
پودر هل=يک دوم قاشق چايخوري
دارچين=يک سوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آرد را همراه روغن در ظرفي خوب مخلوط کنيد و ورز دهيد تا خمير شود.
در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ پودر، زرده هاي تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنيد و به خمير آماده شده بيفزاييد و با قاشق خوب مخلوط کنيد. از ترکيب اين مواد، خمير چسبنده اي به دست مي آيد، اين خمير را 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
بعد از 2 ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد. خمير را با قالب يا دهانه ليوان به شکل دايره گرد قالب بزنيد.
سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايه اي ديگر از خمير قالب زده را روي آن قرار دهيد و روي آن را با مهر مخصوص کلوچه و شيريني مهر بزيند. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را مانند سمبوسه بپيچيد.
کلمپه هاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فري با دماي 160 درجه سانتيگراد بپزيد. توجه داشته باشيد! نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.
طرز تهيه مواد مياني کلمپه:
تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید