دسته بندی
طرز تهیه دونات های پفی

می خوام یه نون روغن جوش حلقه ای شکلی و که به نون امریکایی شهرت داره و دستورش و واستون بنویسم که خوردنش با یه چای تو عصر و حتی با صبحونه خیلی میچسبه
مواد لازم:
تخم مرغ =2عدد
شکر=100 گرم
شیر داغ= 2/3 لیوان
آب گرم=1/4 فنجان
خمیر ترش= 2 قاشق سوپ خوری
کره=75 گرم
نمک= 1/3 قاشق چایخوری
آرد=500 گرم
وانیل=1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و تو آب گرم بریزید و کمی هم بزنید 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل کنه و پف کنه.
تو یه ظرف دیگه شیر و که از قبل داغ کردین و کره آب کرده و شکر و نمک و مخلوط کنید و آرام آرام 1 فنجان از آرد و به مخلوط اضافه کنین و با هم زن خوب بزنین تا مخلوط یک دستی بدست بیاد.
حالا تو ظرف مایه خمیر ,تخم مرغ را اضافه کنین و هم بزنید بعد با مخلوطمون قاطی کنین و آروم آروم آرد و وارد مخلوط میکنیم و کاملا ورز میدهیم که گوله گوله تو خمیر نبینیم.
اگه میبینید که خمیر به دستتون میچسبه باید آرد بهش بزنید اما نه انقدر که خمیر خیلی سفت بشه!
بعد خمیر را در کاسه ای که از قبل چرب کردین بگذارید و زیر و رو کنید تا تمام اطراف خمیر چرب شود.
سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر شود .

بعد دو ساعت خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده اید به ضخامت نیم سانت پهن کنید و با دهنه لیوان قالب بزنین و واسه وسط آن با یه دایره خیلی کوچکتر مانند ماسوره وسطش رو قالب بزنین.
دونات ها رو تو روغن داغ و فراوان سرخ کنین.
بعد اینکه روغن کاملا داغ شد کمش کنید که مغز دونات ها هم بپزد.
دونات ها پس از سرخ شدن رو یه پنجره سیمی بگذارید که روغن اضافش کشیده شود
روی دونات ها را میتوانید هم پودر قند بپاشید و هم میتوانید یه شیره پرتقال بزنید.
نوش جان

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید