دسته بندی
طرز تهیه کیک کشمشی

مواد لازم:
آرد=1 و 1/2 پیمانه
شکر=1 پیمانه
تخم مرغ=3 عدد
وانیل=1/2 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
شیر یا ماست=1 پیمانه
روغن مایع= 1 پیمانه
کشمش=نصف پیمانه
طرز تهيه:
فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با دور تند همزن می زنیم وقتی کمی پف کرد نصف شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا پف کند و حجم آن چند برابر شود.
زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکررا در ظرف دیگری با همزن می زنیم تا رنگش کرم شود و ماست (یا شیر) را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد روغن را اضافه کرده و هم می زنیم.
بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. کشمش را هم اضافه می کنیم. در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم نباید خیلی هم بزنیم چون پف سفیده می خوابد و کیک خوب پف نمی کند فقط در یک جهت و خیلی آرام مواد را مخلوط می کنیم.
قالب را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم ومواد را در قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد می پزیم . می توان دمای فر را در صورتیکه دیدیم سطح آن دارد قهوه ای می شود به 140 درجه کاهش داد.
روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+