دسته بندی
طرز تهیه نان بربری

مواد لازم:
آرد = 2 کیلوگرم
نمک = 2 قاشق غذاخوری
شیر= 1 لیوان
مخمر= نصف بسته
طرز تهيه:

ابتدا فر را با حرارت 250 درجه سانتي گراد روشن مي كنيم تا گرم شود.
بعد مخمر را در ظرفي مي ريزيم و با 1 ليوان آب گرم حل مي كنيم . بعد نمك و شير را اضافه كرده خوب هم مي زنيم تا تمام مواد حل شود.
بعد آرد را درون ظرف نسبتن بزرگي مي ريزيم و مواد را به آن اضافه مي كنيم و ورز مي دهيم... كم كم به آن آب اضافه مي كنيم تا خمير شل نشود به قدري ورز مي دهيم تا خمير به دست نچسبد و يكنواخت شود.
روي ظرف را مي پوشانيم و خمير را به مدت 1:30 تا 2 ساعت در جاي نسبتن گرمي مي گذاريم تا ور بيايد.
بعد از اينكه خمير ور آمد از خمير به اندازه پرتغال (بسته به اندازه نان بربري)
چانه مي گيريم و روي چانه ها را آرد مي ريزيم و مي پوشانيم و به اندازه نيم ساعت به آنها استراحت مي دهيم.
نان ها را روي صفحه صافي با وردنه پهن مي كنيم به قطر 1 سانت و روي خمير را با نوك انگشتان دست راه راه مي اندازيم(مثل راه هاي روي نان بربري).
بعد روي نان ها كمي زرده تخم مرغ زده شده با زردچوبه يا زعفران مي ماليم.
نان ها را روي سيني فر گذارده درون فر (طبقه وسط) به قدري قرار مي دهيم تا رويشان طلايي شود و خوب پف كند...
نان بربري ما آماده است... نوش جان.
موفق باشيد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید