دسته بندی
طرز تهیه ته‌ چین دو رنگ

مواد اولیه :
سينه‌مرغ= 300 گرم
برنج= 400گرم
زعفران‌ آب‌كرده =سه قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ =شش عدد
بادنجان= 300 گرم
روغن‌مايع =150 گرم
ماست= 250گرم
پياز =يك عدد
نمك و فلفل =نصف قاشق چايخوري
زرشك و مغز گردو= به ميزان لازم


طرز تهیه:
سینه‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پياز، نمك و فلفل مي‌‌گذاريم تا آب‌پز مي‌كنيم، بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خيس كرده و آبكش مي‌‌كنيم. در ظرفي جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم مي‌‌زنيم و داخل برنج پخته شده مي‌‌ريزيم سپس همه مواد را با هم مخلوط مي‌‌كنيم. در يك ظرف پيركس يا نسوز ابتدا يك لايه از برنج آماده شده از ته‌چين را ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم، آن‌گاه يك لايه از مرغ پخته شده را روي آن مي‌‌ريزيم. همچنين مقداري زرشك و مغز گردو و دوباره يك لايه برنج روي آن را ريخته و يك لايه بادنجان سرخ شده را روي برنج مي‌‌ريزيم و آن را صاف مي‌كنيم، در پايان مقداري روغن مايع روي آن ريخته و داخل فر در دماي 300 درجه به مدت نيم‌ساعت مي‌‌گذاريم تا سرخ شود. اگر فر نداريد روي آن فويل بكشيد و روي حرارت ملايم بگذاريد، بعد از سرخ شدن آن را روي سيني برگردانيد و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف ديگر آن را سرخ كنيد، حالا مي‌‌توانيد بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهيد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+