دسته بندی
طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مواد لازم :
شکر = نصف پیمانه
نشاسته ذرت =یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو= 3 قاشق غذاخوری
شیر=2 و سه چهارم پیمانه
وانیل =مقداری
کره =2 قاشق غذاخوری
نمک=یک هشتم قاشق چایخوری


طرز تهیه :
شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ... البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه ..... بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه میکنیم ... وقتی خنک شد تو ظرف کشیده و سرو میکنیم ....
در ضمن مقدارش به اندازه ی 2 تا ظرفی میشه که تو عکس میبینین ... و در کل این مقدار برای 3 الی 4 نفر کفایت میکنه ...

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+