دسته بندی
طرز تهیه بستني سرخ شده!


مواد لازم

نشاسته ذرت/6قاشق سوپخوري
شير سرد/4 قاشق سوپخوري
بيسکويت پودر شده/يک پيمانه(120گرم)
بستني/نيم ليتر
روغن براي سرخ کردن/به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه سس بستني:
شکر/100گرم
خامه/50گرم

طرز تهيه بستني سرخ شده
نشاسته ذرت را در شير سرد حل کنيد تا خمير غليظي به دست آيد.
بستني ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آوريد و در دست کاملاً گرد کنيد. هم زمان با فشردن بستني سعي کنيد هواي موجود در ميان بستني را از بين ببريد و خارج کنيد. کف يک ظرف، کيسه فريزر پهن کنيد و بستني هاي گرد شده را روي آن قرار دهيد و ظرف بستني را داخل فريزر بگذاريد. بعد از اينکه بستني ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمير نشاسته اي که آماده کرده ايد، بغلتانيد و سپس در پودر بيسکويت بگردانيد تا تمام سطح بستني ها را بپوشاند. توپ هاي بستني را دوباره روي کيسه فريزر بچينيد و داخل فريزر قرار دهيد تا کاملاً سفت شوند. توپ هاي بستني را يک بار ديگر در محلول نشاسته و پودر بيسکويت قرار دهيد و دوباره فريزر منتقل کنيد.
روغن را کاملاً داغ کنيد و توپ هاي بستني را يکي يکي داخل روغن سرخ کنيد تا سطح آن طلايي رنگ شود. توجه داشته باشيد که هنگامي که بستني را داخل روغن انداختيد، سريعاً بايد آن را داخل روغن بچرخانيد تا بستني ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذاريد و با سس بستني سرو کنيد.

طرز تهيه سس بستني:
شکر را داخل ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا رنگ آن قهوه اي شود يا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشيد دراين مرحله شکر را با قاشق هم نزنيد و ظرف را تکان دهيد تا مواد جابه جا شود. همچنين مراقب باشيد که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.
سپس شکر کارامل شده را روي حرارت بخار آب (روش بن ماري)قرار دهيد.
خامه را نيز جداگانه مدت کمي روي حرارت گرم کنيد و سپس به شکر کارامل شده بيفزاييد. دقت داشته باشيد!در صورتي که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر مي شود و در نتيجه مواد بايد مدت زمان بيشتري روي بخار آب بماند. سس بستني آماده است.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+