دسته بندی
طرز تهیه خوراک مغز

مواد لازم:
مغز گوسفند= 3 تا 4 عدد ( مغز گوساله 1 عدد حدوداً 250 گرم )
فلفل نکوبيده= 5 تا 6 عدد
پياز نگيني شده = نصف پيمانه
سير =1 تا 2 حبه
نمک و فلفل= به مقدار لازم
تخم مرغ= 2 عدد
جعفري خرد شده= نصف پيمانه
پودر نان=نصف پيمانه
پودر زيره سياه= نصف قاشق چايخوري
جوز هندي= نصف قاشق چايخوري
پياز متوسط= 1 عدد
پودر نان= به مقدار لازم
روغن مايع = به قمدار لازم
طرز تهيه:
مغز را در آب سرد قرار دهيد و پوست و رگ و ريشه آن را به دقت بگيريد ، سپس آن را شسته ، در قابلمه گذاشته ، فلفل نساييده ، پاي ز، سير ، مقداري نمک و به اندازه کافي آب به مغز اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 15 ـ 20 دقيقه بپزد . سپس آن را در صافي ريخته تا آب آن گرفته وس رد شود . مغز را به کمک چنگال کمي نرم کنيد . سپس 1 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زيره ، جوزهندي ، پايز نگيني شده ، جعفري و نصف پيمانه پودر نان را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنيد و آن را يک ساعت در يخچال قرار دهيد . سپس 1 عدد تخم مرغ را با چنگال زده و يا کمي نمک و فلفل و ادويه آن را مزه دار کنيد . مقداري از مايه مغز را برداشته به شکل دايره درآورده ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر نان بغلتانيد و در روغن فراوان داغ انداخته و سپس حرارت را متوسط کرده و دو طرف آن را سرخ نماييد .

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+