دسته بندی
طرز تهیه جغور بغور

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:
جگر سفید گوسفند= 1عدد
جگر سیاه گوسفند=1 عدد
دل گوسفند=1 عدد
قلوه گوسفند=2 عدد
پیاز متوسط=4 تا 5 عدد(در حدود پانصد گرم)
روغن(یک لیوان معمولی سرخالی)=150 گرم
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
پیاز این غذا به نسبت بیشتر از غذاهای دیگر است. پیاز را بشکل خلال خرد می کنیم با روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود. جگر سفید را شسته ریز خرد کرده داخل پیاز می ریزیم. حرارت را مایم کرده در ظرف را می گذاریم تا آب جگر کاملا تبخیر شود. یک لیوان آب داخل ظرف جگر می ریزیم می گذاریم جگر در ظرف دربسته با حرارت ملایم بپزد(جگر سفید دیرپز است) در صورتیکه آب آن تبخیر شد و نپخت مقداری آب اضافه می نماییم. باید بعد از پخته شدن دو تا سه قاشق آب داشته باشد بعد پوست نازک جگر سیاه را می گیریم و آنرا می شوییم و ریز خرد می نماییم و در ضمن خرد کردن رگ و ریشه آنرا جدا نموده و داخل جگر سفید ریخته. دل را نیز شسته و خرد می کنیم و قلوه را از وسط دو نیم کرده پوست آنرا گرفته قسمت وسط آنرا که بشکل ریشه است کاملا جدا می نماییم(این قسمت بسیار بدبوست و باید برداشته شود)قلوه را نیز خرد کرده با دل داخل ظرف جگر می ریزیم هم می زنیم. بعد از چند جوش نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده چند دقیقه می گذاریم تمام مواد با هم بجوشند و سس آن غلیظ شود. این خوراک را می توان بتنهایی با جگر سفید تهیه کرد که باصرفه تر است؛در اینصورت 3 عدد جگر سفید بطریق فوق طبخ می شود.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+