دسته بندی
طرز تهیه باقالي پلو با ماهيچه

مواد لازم:
برنج ایرانی=1000گرم
ماهیچه گوسفندی=500 گرم
شوید خشک=300 گرم
باقلا سبز ایرانی=400 گرم
پیاز سرخ شده=1100 گرم
زعفران=1 قاشق چای خوری
روغن هسته انگور=1 فنجان
نمک و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید.
۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.
۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید.
۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. ۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.
۸. 1/4 پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+