دسته بندی
طرز تهیه کرپ قارچ با مرغ


مواد لازم برای خمیر کرپ :

* آرد : ۱۵۰ گرم یا یک لیوان

* نمک : نصف قاشق مرباخوری

* تخم مرغ : یک عدد

* شیر : ۲ لیوان

* پیازچه : یک چهارم لیوان

مواد داخل کرپ :

* گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) : ۲۵۰ گرم

* قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم

* پیاز خرد شده : ۱ عدد

* نمک و فلفل : به اندازه لازم

* پنیر موزارلا ( رنده شده) : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خمیر کرپ :

کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم :

در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید .



مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید .
سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید .

همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود .

خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ ۳ دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید .

طرز تهیه مواد داخل کرپ :

روغن را روی حرارت داغ کنید .

سپس پیاز را در روغن داغ بریزید .

پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ را به آن اضافه کنید .

برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید .

در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید .

شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید .
نکات تغذیه ای :

پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+