دسته بندی
طرز تهیه رست بیف ایتالیایی

مواد لازم:
فیله گوشت استیک کوب شده= 6 لایه 70 گرمی
قارچ= 300 گرم
روغن زیتون= به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه =به مقدار کافی
طرز تهیه:
فیله گوشتای استیک کوب شده را داخل روغن زیتون تفت میدیم و مقداری اب اظافه میکنیم که گوشتمون خوب بپزه . بعد از نیم پخت شدن گوشت قارچ اسلایس شده را به انها استفاده می کنیمو همزمان با قارچ نمک و فلفل سیاه را به ان اظافه میکنیم . بهترین نوع سرو این غذا سرو ان با نون چاپات هستش . به دلیل نداشتن عکس غذا مجبور به استفاده از عکس طبیعت شده ام که عذر خواهی میکنم

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+