دسته بندی
یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان طرفدارانش بیشتر هم می‌شود، بستنی است. در این مطلب می‌خواهیم کمی درباره‌ آن بیشتر بدانیم ......
لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کارکردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:...
در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:...
قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود....
دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد:......
آیا تا به حال متوجه شده‌اید نوع ظرفی كه در آن سفیده تخم‌مرغ را هم می‌زنید، نقش بسیار مهمی در تولید ماده‌ای كف مانند دارد؟...
خمیر مارسیپان از جمله خمیر های تزئینی است که می توان با شکل دادن به آن شیرینی های مختلف درست کرد و یا از آن برای تزئین روی کیک بهره برد......
برای شما هم پیش آمده که هنگام پخت شیرینی دچار مشکل شوید ؟ اگر بدانید مشکل از کجاست به خوبی می توانید آن را برطرف کنید......
هر كسی كه حداقل یك بار شیرینی تهیه كرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است كه اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممكن تهیه شود ولی خوب نپزد.......
شما میتوانید میوه های قندی را در منزل و در مدت بسیار کوتاهی تهیه کنید و به عنوان دسر سرو نمائید.......
اگر حرارت فر براي پخت شيريني زياد باشد باعث مي شود كه روي آن پخته و وسط خمير خام بماند، زماني كه اين حالت پيش آمد بهتر است يك تكه كاغذ فويل را چند لايه كرده روي شيريني ......
اگر سفیده تخم مرغ رو به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکنه.بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید....
در صورتي كه شكر تميز نبوده و رنگ آن زرد است ، مي توانيد براي هر يك كيلو شكر، يك عد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش اضافه كرده ، از ......
اگر ژله دو رنگ يا بيشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در يخچال می ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود مي توانيم آن را گرم کرده و ......