دسته بندی
طرز تهیه رولت سبزيجات

مواد لازم براي 6- 4 نفر:
كره ‌ي پاستوريزه= 60 گرم
تره فرنگي= 1تكه متوسط
سير= 2 حبه
آرد سفيد گندم =يك سوم پيمانه‌(40گرم)
شير پاستوريزه =1پيمانه (150گرم)
تخم ‌مرغ= 4 عدد
پنير پارمزان رنده شده= 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل رولت:
پنير پارمزان رنده شده= 100 گرم
كنسرو ذرت= 150 گرم(1پيمانه)
پيازچه ‌ي خرد شده= يك سوم پيمانه
پنيرخامه ‌اي پاستوريزه= 50 گرم
طرز تهیه:
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتي ‌متر را چرب كرده يا داخل آن كاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد. - سير و تره فرنگي را ريز خرد كنيد و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود. - سپس بقيه ‌ي كره را ذوب كنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود. - به مخلوط كره و آرد، شير را كم كم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي به دست آيد و غليظ شود. - زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد. - سپس زرده‌ ي تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگي و سير، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنيد. مواد را به يك ظرف بزرگ انتقال دهيد. - سفيده ‌ي تخم ‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنيد. - فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ي سانتي‌ گراد گرم كنيد. - مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد. - حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف كند و سطح آن طلايي شود. - 2 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به ‌طور يكنواخت روي كاغذ روغني پخش كنيد و رولت را روي كاغذ برگردانيد (اگر براي كف رولت از كاغذ روغني استفاده كرده‌ايد كاغذ را جدا كنيد). - مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محكم بپيچيد و گرم سرو نماييد. پيشنهاد: به جاي پنير پارمزان مي‌ توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+