دسته بندی
طرز تهیه رولت سبزیجات

مواد لازم:
کره پاستوریزه =60 گرم
تره فرنگی= 1 تکه متوسط
سیر =2 حبه
آرد سفید گندم= یک سوم پیمانه 40 گرم
شیر =1 پیمانه 150 گرم
تخم مرغ =4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده= 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل =به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده= 100 گرم
کنسرو ذرت= 1 پیمانه
پیازچه خرد شده= سه چهارم پیمانه
پنیر خامه ای= 50 گرم
طرز تهیه :
- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
- سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
- سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
- سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.

پیشنهاد:
به جای پنیر پارمزان می‌ توانید از پنیر فتا استفاده کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+