دسته بندی
طرز تهیه کاجر بارفی

این شیرینی یک نوع شیرینی هندی است .
مواد لازم:
شیر =5 فنجان
هویج رنده شده= 4 عدد
کره =75 گرم
شکر= 1/2 فنجان
کشمش= 1/2 فنجان
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
بادام خرد شده وبو داده شده= 1 فنجان
طرز تهیه:
1- شیر با هویج رنده شده را در ظرفی روی حرارت میگذاریم تا شیر بجوشد به مدت 30 دقیقه تا حدی که شیر تبخیر شود البته با به هم زدن مداوم
2- بقیه مواد را بتدریج اضافه میکنیم و به طور دائم مخلوط را تا مدت 15 دقیقه به هم میزنیم.
3- ظرف را از روی حرارت بر میداریم و توی یک قالب گرد مانند که کاغذ روغنی گذاشته ایم میریزیم و روی ان را صاف میکنیم و میگذاریم سرد شود بعد ان را برش میدهیم حالا برش ان هر نوع برشی میتواند باشد برش مثلثی یا لوزی و غیره.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+