دسته بندی
طرز تهیه نان مغزدار


مواد لازم براي خمير:
آرد 2= ليوان
كره يك ليوان
پودر شكر= يك ليوان
مغز پسته خرد شده= 2 ليوان.
مواد لازم براي داخل نان:
خرماي بدون هسته= نيم كيلو
كره= 4 قاشق غذاخوري
مغز پسته نرم شده=يك‌دوم ليوان
طرز تهيه خمير:
كره و پودر شكر را خوب با هم مخلوط مي‌كنيم و با همزن برقي مي‌زنيم تا نرم و سفيد رنگ شود. سپس آرد را به آن اضافه كرده و مواد را با دست هم مي‌زنيم تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد.حالا به اندازه يك گردو از مواد برداشته و داخل آن را با مواد مياني (كه در ادامه مي‌آيد) پر مي‌كنيم و دوباره خمير را در دست گرد مي‌كنيم.سپس نان‌ها را در مغز پسته خرد شده مي‌غلتانيم تا تمام سطح آنها به پسته آغشته شود.در اين مرحله نان‌هاي آماده شده را در فر با حرارت 375 درجه فارنهايت به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار مي‌دهيم تا رنگ نان‌ها طلايي رنگ شود. سپس آنها را از فر خارج كرده و اجازه مي‌دهيم تا خنك شوند.
طرز تهيه مواد داخل نان:
كره را در ماهيتابه گرم كرده و خرما را به آن اضافه مي‌كنيم و با قاشق چوبي هم مي‌زنيم تا خرما نرم شود. حالا مغز پسته نرم شده را به مواد اضافه مي‌كنيم

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+