دسته بندی
طرز تهیه کیک گردویی پرتقالی

مواد لازم:
تخم‌مرغ= چهار عدد
شکر= یک و نیم پیمانه
شیرو روغن و گردو= از هر کدام یک پیمانه
بیکینگ ‌پودر= نصف قاشق چایخوری
وانیل= ۱/۴قاشق چایخوری
پودر کاکائو= دو قاشق سوپخوری
آرد= دو و نیم پیمانه
آب پرتقال= دو پیمانه
شکلات تخته‌ای سفید= ۱۵۰ گرم
ترافل کاکائویی برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم‌مرغ و شکر را پنج دقیقه زده تا کرم رنگ و حجیم شود. شیر و روغن را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکادو را با هم الک کرده و با وانیل به مواد اضافه و هم بزنید. گردو را خرد کرده و با مواد مخلوط کنید. قالب را چرب کرده و مایه کیک را در آن ریخته و در فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت با خلال دندان چند سوراخ روی کیک ایجاد کرده و آب پرتقال را در تمام سطح کیک ریخته و اجازه دهید به خورد آن برود. شکلات سفید را به صورت بن‌ماری ذوب کرده و روی سطح کیک بمالید و در آخر ترافل را روی آن بپاشید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+