دسته بندی
طرز تهیه شکلات فرم دار

مواد لازم:
شکلات سیاه=200 گرم
شکلات سفید= 200 گرم
شکلات شیری= 200 گرم
خامه= 125 گرم
پودر قهوه فوری= 1 ق چایخوری
آب جوش=1 ق سوپخوری
طرز تهیه:
شکلات ها را جداگانه در ظرفهایی به روش بن ماری ذوب می کنیم سپس شکلات شیری را با پودر قهوه فوری (نسکافه) و آب جوش حل می کنیم و خامه را به آن اضافه می کنیم در صورت تمایل در اینجا می توان از مغزیجات در شکلات شیری استفاده نمود.
برای شروع در ابتدا قالب را با روغن بادام شیرین چرب می کنیم و با قلمو یک لایه از شکلات با رنگ دلخواه را در قالب می مالیم و در یخچال می گذلریم تا ببندد و سپس درآورده و با برس دوباره یک لایه دیگر اضافه می کنیم و مرتب ادامه می دهیم تا قالب پر شود و شکلات ما کامل شود.
در صورت تمایل میتوان هنگامی که شکلات نصفه است کمی از شکلات شیری آماده را به آن اضافه کنیم و بعد بقیه شکلات را بریزیم که در این هنگام حالت مغز پیدا می کند.

نکته : برای آنکه شکلات براقتر شود ابتدا آن را رنده کرده و بعد آب می کنیم و در حین آب شدن نیز مرتب با قاشق روی آن می کشیم.

نکته : خامه افزوده به شکلات حالت مغز به آن می دهد و می توان به عنوان لایه مغز وسط در قالب های بزرگ از آن استفاده کرد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+