دسته بندی
طرز تهیه رولت زرد آلو و پرتقال


مواد لازم برای۶ نفر:
سفیده تخم مرغ=۴عدد
پودر شکر=یک دوم پیمانه
آرد سفید=یک دوم پیمانه
رنده ی پوست پرتقال=یک عدد کوچک
آب پرتقال=۳قاشق غذا خوری
مواد میانی رولت:
آب پرتقال=دو سوم پیمانه
زرد آلو=یک دوم پیمانه
این رولت برای زیبایی پوست موثر است
طرز تهیه:
-۱-سفیده های تخم مرغ را درکاسه ای بریزید. وبا همزن هم بزنید. وپودر شکر راطی دو بار به آن اضافه کنید تاسفیده ها سفت شوند. -۲-آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال وآب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده وبه آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را درسینی ریخته و به مدت ۱۵تا ۱۸دقیقه در فرازقبل گرم شده قرار دهید بعداز پخت آن را رول کرده واجازه دهید تا سرد شود.
-۳-برای آماده کردن مایه ی وسط رولت زردآلو ها رادر شیر جوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده ،با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود،سپس مایه را در غذا ساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید
-۴-نان رولت را باز کرده وپوره آماده شده را روی آن پخش کرده سپس نان را رول کرده وروی آن را با پودر شکر

یا خلال هایی از پرتقال تزیئن کنید و سپس سرو نمایید
-۵-فربا حرارت ۲۰۰درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت روشن کنید .سینی فر به ابعاد ۲۳در۳۳ سانتیمتر ی را با کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+