دسته بندی
 طرز تهیه املت گوجه کبابی

با تهیه املت همگان آشنایند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب تخم مرغ و گوجه کبابی، غذایی پیش رویتان می‌گذارد که هم آسان تهیه می‌شود هم سریع. مقادیر موادش هم به خودتان بستگی دارد.

مواد لازم :
گوجه فرنگی
تخم مرغ
نمک
فلفل
روغن زیتون


طرز تهیه :
سر گوجه فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.
درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف ان بچینید و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشکنید.


سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

نحوه پخت املت گوجه کبابی, طرز پخت املت گوجه کبابی, پخت املت گوجه, درست کردن املت گوجه کبابی, مواد لازم برای املت کبابی, پخت انواع غذا با تخم مرغ, طرز تهیه انواع املت, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, بهترین سایت آشپزی, آشپزی نمونه

Cloob Print Google+