دسته بندی
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید ... .

مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز 500 گرم
قارچ 200 گرم
کنسرو ذرت یک پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ


طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.

طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت, پخت پورتفولیوی گوشت, پخت غذاهای گوشتی, آشنایی با پورتفولیوی گوشت, پخت فست فود سالم, فست فود مقوی, مواد لازم برای پورتفولیوی گوشت, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, آموزش پخت فست فود

Cloob Print Google+