دسته بندی
یک کباب خوشمزه از شهر نصف جهان ، کباب حسینی

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:

گوشت سردست گوسفند يا گوساله 800 گرم

پياز سه عدد

فلفل دلمه‌اي قرمز دو عدد

گوجه‌فرنگي چهار تا پنج عدد

روغن دو قاشق سوپخوري

زردچوبه يك قاشق مرباخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

سيخ كباب چوبي 20 عدد

طرز تهيه:

گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتي‌متر خرد مي‌كنيم. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت كافي است. پياز، فلفل دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي را حلقه حلقه مي‌كنيم و داخل قابلمه روغن، نمك و زردچوبه مي‌ريزيم. يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و سيخ‌هاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام مي‌دهيم. لابه‌لاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجه‌فرنگي مي‌چينيم. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا پخته شوند. سيخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كباب‌ها را روي آن چيده و سرو مي‌نماييم.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+