دسته بندی
طرز تهیه دسر توت فرنگی با کیک اسفنجی

کیک اسفنجی آسان ترین نوع کیک است که بسیاری طرز تهیه آن را بلدند و پودر آماده آن هم د دسترس است که به آسانی تهیه می شود، اما نکته اصلی نوع سرو و آماده سازی کیک با انواع میوه و مواد مختلف است. این دستور یک راهکار ساده و خوشمزه برای تهیه یک دسر متنوع و فوری را به شما نشان می دهد.

مواد لازم برای 4 تا نفر:

کیک اسفنجی 25 سانتی متری یک عدد

پنیر خامه ای هم زده 200 گرم

شکر نرم یک پیمانه

خامه فرم گرفته 200 گرم

توت فرنگی حلقه حلقه 150 گرم

مربا یا مارمالاد توت فرنگی 150 گرم

روش تهیه:


-کیک را با چاقو به قطعات کوچک خرد کنید.

-پنیر خامه ای و شکر را در یک کاسه با همزن بزنید تا یک دست و سبک شود، سپس خامه را اضافه کرده و با لیسک و به آرامی مخلوط کنید.

-توت فرنگی خرد شده و مارمالاد را با هم مخلوط کنید. کیک خرد شده را در 4 یا 6 ظرف بستنی خوری کوچک تقسیم کنید، سپس مخلوط پنیر و خامه را روی آن ریخته و مایه توت فرنگی و مارمالاد را روی آن بدهید. ظرف ها را حداقل نیم ساعت در یخچال گداشته و سپس سرو کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+