دسته بندی
طرز تهیه کیفسکی ، غذایی فوق العاده خوشمزه با مرغ

چیکن کیِف یا کیِفسکی یکی از غذاهای محبوب سراسر دنیاست که اصالت اوکراینی - روسی دارد و در بسیاری از رستوران های مطرح بین المللی سرو می شود. کیِفسکی یا مرغ کیِفی به روش های مختلفی تهیه و سرو می شود، اما روشی که در ادامه می آید یکی از رایج ترین و آسان ترین روش هاست که در اکثر رستوران ها کاربرد دارد.
مواد لازم برای 4 نفر:

کره نرم شده 60 گرم

سیر رنده شده یک حبه

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر ساطوری 3 قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر کدام حدود 200 گرم

روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

روش تهیه:

-سینه مرغ را شسته، خشک کنید و نمک و فلفل بپاشید. به کمک یک چاقوی کوچک و تیز از قسمت بالای سینه مرغ شکاف کوچک ولی عمیقی در سینه مرغ ایجاد کنیدو چاقو را داخل شکاف بچرخانید تا در قسمت میانی سینه فضا باز شود.

-بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس آن را داخل یک کیسه فریز قرار داده و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

-کره را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را داخل یکی از سینه ها گذاشته و با خلال دندان ورودی شکاف را ببندید.

-روغن را در یک تابه ترجیحا شیار دار روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف سینه را حدود 6-7 دقیقه سرخ کنید. با توجه به این که بخش بالایی سینه مرغ ضخیم تر است، برای سرخ کردن آن قسمت زمان بیشتری بگذارید تا کاملا مغز پخت شود.

-مرغ کیِفی را از تابه خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ استراحت کند، سپس آن را برش زده و سرو کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+