دسته بندی
طرز تهیه کیک مرغ و گردو

مواد اولیه برای 5 نفر:

نان تست 10 عدد
سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ5 عدد (پخته)
سس مایونز 1 پیمانه
ماست خامه ای 2 پیمانه
گردو 1 پیمانه
تره 1 پیمانه (سبزی تره)
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ و گردو

طرز تهیه :
سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید و تخم مرغ های پخته خرد شده ، تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.

حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

پس از اتمام کار سینی کیک مرغ را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+