دسته بندی
نوبرانه هایی که دندانتان را سفید می کند را بشناسید

به گفته یک دندانپزشک، مالیک اسید موجود در برخی میوه‌های ویژه فصل بهار، همچون سمباده‌ای نرم روی مینای دندان عمل کرده و در تغییر رنگ و سفید کردن دندان‌ بسیار مؤثر است.

مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوه‌های سالمی مثل هویج، ‌ سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرم‌های دندان را تمیز کرده، به پاک کردن باقیماندهٔ غذا‌ها و جلوگیری از تشکیل پلاک‌ها کمک مؤثری می‌کند. همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند.

مالیک اسید موجود در انواع توت‌ها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنباده‌ای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار می‌رود. استفاده از مخلوط توت فرنگی با مقدار کمی جوش شیرین نیز در سفیدی دندان‌ها عملکرد خوبی دارد.

یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهم‌تری در پاک کردن جرم و پلاک‌های دندان دارد.

منبع : jamejamonlne.ir

گردآوری شده توسط: گروه سبک زندگی ایران فروم
Cloob Print Google+
پربیننده های روز