دسته بندی
بر اساس نتایج یک پژوهش، زنجبیل دارای پتانسیل بالقوه ای برای کاهش قند و چربی خون است.

به گزارش ایسنا نتایج این مطالعه نشان داد زنجبیل توانسته است میزان سرمی گلوکز، تری گلیسیرید، VLDL و LDL را در رت های دیابتی در مقایسه با گروه کنترل دیابتی به طور معنی داری کاهش دهد.

همچنین کاهش گلوکز، LDL توسط زنجبیل بیشتر از کاهش این مقادیر توسط داروی گلی بن کلامید بود.
این پژوهش توسط زهرا شیردل، کارشناس ارشد فیزیولوژی جانوری دانشگاه پیام نور مرکز بجنورد انجام و در مجله دیابت و لیپید ایران به چاپ رسیده است.


منبع : isna.ir

گردآوری شده توسط: گروه پزشکی و سلامت ایران فروم
Cloob Print Google+

پربیننده های روز