دسته بندی
مرتضی صفوی افزود: دانه‏‌های «جو» به دلیل دارا بودن نوعی آلكالوئید به نام «هوردنس» اثری مقوی بر قلب دارد و در درمان تنگی‌تنفس مؤثر است.
وی گفت: «جو» ملین است و برای بیماری‌‏های گوارشی، لوزالمعده، صفرا، مجاری ادراری و عفونت‏های مخاطی بسیار مفید و مؤثر است. بیسكویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شكم درد را از بین می‏‌برد كه بهتر است به همراه آب میل شود.
این متخصص تغذیه افزود: گلوتن موجود در «جو» ماده‏ای نرم، سازگار و آرام بخش است و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می‌شود و باعث انقباض عضلانی، اضطراب و تورم شكم هم نمی‌‏شود.
صفوی گفت: در طب سنتی «جو» ماده محرك برای تولید شیر در زنان شیرده است. در سایر زنان نیز «جو» باعث تعادل هورمون‏های طبیعی بدن و تولید استروژن می‏شود كه رشد سالم سینه را به همراه دارد.


منبع : farsnews.com

گردآوری شده توسط: گروه پزشکی و سلامت ایران فروم
Cloob Print Google+
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید

پربیننده های روز